Introduction A delimited file is a plain text file

Reading is the complex cognitive process

[Epub] ➜ MONARKI By Lokman Hakim – Pikavippi-ilman-luottotietoja.us

MONARKI Kadir Is A Young Boy Who Sees Strange People His Father Shamsul Knows The Dreadful Truth Kadir Has Inherited The Family Curse Of Being Able To Communicate With The Sinister World Of The Mythical Kingdom Kayangan.

    10 thoughts on “[Epub] ➜ MONARKI By Lokman Hakim – Pikavippi-ilman-luottotietoja.us


  1. says:

    Secara peribadi saya lebih menggemari naskhah ini berbanding novella Serigala baru saya tahu ketebalan Serigala dipotong supaya boleh dijual murah.Saya masih lagi tercari cari genre yang memuaskan hati untuk permulaan Reading Challenge 2018 Setakat ini 5 buah buku yang sudah dibaca Tiada satu pun yang benar benar menyelesaikan semacam rasa resah di hati.Semasa berbual bual dengan Lokman d...


  2. says:

    murung lepas baca


  3. says:

    Aku dah boleh agak jenis tulisan Lokman Surreal Magical realisme Entah Tapi jenis yang memang perlu imaginasi tinggilah kalau nak baca Ramai yang aku tengok ada masalah nak habiskan buku ni Tapi aku okay je sebab dah biasa sangat baca fantasy sci fi kot Anyhow, aku nampak improvement dalam Monarki ni Aku lebih suka laras bahasa dalam Monarki Lebih kemas daripada Retina Dan scene2 gorynya pun diceritakan dengan lebih detail Idea mengenai orang kayangan sangat2 bagus Buat aku nak tahu l Aku dah boleh agak jenis tulisan Lokman Surreal Magical realisme Entah...


  4. says:

    Okay Sat nak sembang lebat sikit aihhh tapi takpa kita jujur duk bagi pandangan takdak kata nak angkat bakui ka padia Sat noh.Ini percubaan ke 3, diulangi ke 3 saya cuba untuk memahamkan karya Lokman Hakim Pertama kali Mei 2015 Masatu ya Tuhan, azab apa ni Saya letakkan ke tepi Kemudian makan tahun jugak nak hab...


  5. says:

    Mungkin aku bimbo, jadi susah nak hadamkan buku bersifat ambitious begini.Dua bintang bukan maknanya tak bagus Dua bintang, bak kata Goodreads it s okay Lebih baik dari Retina yang aku rasa nak campak dalam gaung, sebab hazab ya amat.Tapi sekurang kurangnya kali ini aku berjaya habiskan.


  6. says:

    kalau Raja Kayangan baca pun dia campak buku ni.


  7. says:

    Jujurnya, saya tidak dapat memahami karya ini dengan baik Seperti sedang membaca karya zaman dahulu tentang raja raja.Apapun, saya berjaya juga habiskan bacaan


  8. says:

    Nila buku fixi pertama yg ak baca yg masuk kategori boring. Masa baca tu rasa x sabar nak habiskan sbb boring betul


  9. says:

    Two things on my mind while reading this What the hell am I reading Why am I still reading this


  10. says:

    multiple personality disorder rupanya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • See Post

  • More Post